Houd jij niet van kunst aan de muur? Trek het aan!

Lancering kledingmerk MIVDEV door kunstenaar Michel van der Voort en Coen Verspeek

Michel van der Voort heeft de opmerking “Ja mooi, maar niet voor aan de muur,” zich wel heel letterlijk aangetrokken. Vanaf 10 augustus zijn zijn werken namelijk te krijgen als T-shirts. Samen met Coen Verspeek, een fan van Michel zijn werk, hebben zij een t-shirtlijn ontworpen en deze zetten ze onder de merknaam MIVDEV in de markt. “Wat hij maakt is super gaaf en hij heeft echt een eigen stijl en sfeer, maar het blijkt dat maar weinig mensen nog een kunstwerk aan de muur hangen” aldus Coen. 

We willen een breder publiek de mogelijkheid geven om van zijn mooie illustraties te genieten. Met de lancering van MIVDEV komen Michel zijn werken voor iedereen binnen handbereik en kun je het dagelijks dragen!

De t-shirts zijn pas het begin, later zullen er meer items met deze uitzonderlijke afbeeldingen bedrukt worden. Michel en Coen denken aan meer kleding maar ook rugtassen, schoenen en skateboards.

Achtergrond 

Als beeldend kunstenaar is Michel (1978) met zijn authentieke handschrift op zoek naar het verrassingsmoment. Hij gebruikt hierbij zijn diepste belevenissen van angst, hoop, frustraties, romantische ideeën en magische fantasieën om tot een eindresultaat te komen. Het is als een schildersreis. Tijdens deze queeste sluit hij zich af van de buitenwereld en brengen focus en gedrevenheid hem verder. Eenmaal aan de finish is Michel niet zelden verrast als er blijkt dat een duidelijke boodschap door het werk schemert.

Een serie van vijf bizarre t-shirts van MIVDEV zullen 10 augustus te koop zijn op Waterpop in Wateringen en daarna op MIVDEV

Shopping Basket